lunes, 29 de junio de 2009

Dios Salve a la Reina (II)




Hey hey hey!! El dissabte dia 27 de juny vàrem tornar a la càrrega a veure DSR a Lleida... sí és cert, és de ser ja frikis amb el tema. Però com que ja no passaran més per Catalunya amb la seva gira... s'havia d'aprofitar. Quan ens vàrem despedir dels músics a Luz de Gas, els hi vem dir que la propera vegada aniriem amb la senyera. I així ho vem fer!
Els productos, ajudants i màneger i els propis músics del grup són gent molt simpàtica i no sembla que estiguin cremats pels seus 11 anys que porten junts tocant.
Aquest concert no va estar tant bé com l'altre pel que fa a la proximitat amb el cantant, perquè hi havia 3 metres de separació amb l'escenari i a sobre feia 2 metres d'alt(l'escenari). A la Luz de Gas vàrem estar quasi bé sobre l'escenari, ja que a més feia només mig metre d'alçada.
Però quan ja pensava que potser no havia valgut tant la pena com creiem d'anar a Lleida a veure'ls una altra vegada... va ser quan va passar el que havia de passar.
Més o menys, per la meitat del concert, vàrem estendre la senyera i la vem enganxar a la valla. Al cap de pocs minuts va venir un dels ajudants del grup i ens va preguntar si la podia agafar, que el Pablo (el que fa de Freddie) se la posaria tal i com va fer el mateix Freddie l'any 1986.
I res, aquí us deixo el video de l'escena. I d'altres fotos i videos també!
Fins la propera!!
God Save the Queen!!

No hay comentarios: