miércoles, 17 de septiembre de 2008

Illes eòliques

Viatge a les illes eòliques, recomana't pels qui els hi agradi els volcans, caminar i veure illes força verges!

El primer dia varem anar a Lipari, la illa més cèntrica i més estratègica de les set, és per això que és la més turística, però és igualment magnífica. Potser és la que em va agradar més.


Aqui teniu un dels carrers de Lipari. Tingueu temps per anar-los a visitar perquè sinó hi ha el perill de perdre'us com ens va passar. I no passa res si és d'hora, però si és a la 12 de la nit... doncs no fa tanta gràcia O_o

El segon dia vem pujar a Stromboli. Aqui us he de fer una recomanació... Si no esteu en forma no hi pujeu. Nosaltres vem anar amb bambes però ben preparats i ens van dir que amb allò no pujavem, que allò era per ballar ballet... Ens van fer agafar botes de muntanya, pals per recolzar-se, casc i mascareta pels gasos o la pols.
Bé, tot s'ha de dir que jo no em vaig veure en cor de pujar fins dalt de tot, perquè anavem amb guia i portaven un ritme que deunidó... a més no tenia bon dia per caminar. Però jo penso que si un va al seu ritme i va fent s'acaba pujant. Són 4 hores de pujada i a dalt es mira el volcà a la nit i es baixa de nit amb una horeta i poc més.

El tercer dia varem anar a la illa de Filicudi. És una de les més petites i verges, era quasi bé tot rural i la gent es quedava una mica parada de veure un grup tant nombrós de visitants com nosaltres. Vem tenir molta sort perquè just aquell dia feien la festa del poble i tocaven a la nit, venia un pianista força famós de Roma... i la veritat és que em va encantar! Aqui va un video d'ell tocant..
En fi, que aquella nit vem tenir juerga assegurada.



El següent dia ens vem aixecar tard, però com que plovia no vem perdre massa cosa, a més aquestes illes si plou i hi ha mala mar no et pots moure de la illa. Però al final varem agafar el Ferri a les 4 aproximadament i varem tornar a Lipari per dormir. I el penúltim dia varem anar a Vulcano, també us deixo la foto de les vistes que es veien desde dalt.



I finalment l'últim dia com el primer, va ser bàsicament de viatge.

No hay comentarios: